Pagina publiceren

Bij het aanmaken van een nieuwe pagina wordt deze standaard nog niet gepubliceerd. Op deze manier wordt voorkomen dat een pagina die nog leeg is of nog niet openbare informatie bevat per ongeluk al zichtbaar wordt voor de bezoeker.

Om een pagina te publiceren of te depubliceren kunt u gebruik maken van de status knop onder het tabblad 'Pagina' in de beheerbalk.

Wanneer u een pagina tijdelijk wilt publiceren dan dient u deze online te zetten, hierdoor komt er een pijltje onder de knop te staan. Als u daar op klikt krijgt u een popup te zien waarop u een start en einddatum kunt instellen.

Groen licht
De pagina is gepubliceerd en zichtbaar voor bezoekers.

Rood licht
De pagina is niet gepubliceerd en niet bereikbaar voor bezoekers.