Blok toevoegen

Om een nieuw blok aan te maken volg onderstaande stappen:

1. Ga naar de pagina waar je een blok wil toevoegen.
  2. Klik op de knop 'Blok toevoegen' op de gewenste positie.
  3. Het blok is toegevoegd.

Knoppen uitleg

Knop Betekenis
Tekst wijzigen Hier kun je de tekstinhoud van het blok aanpassen.
Selecteer media Hier selecteer je een afbeelding die online geplaatst is in het bestandsbeheer.
Media instellingen Hier kun je de instellingen (o.a. een link op de afbeelding) van een afbeelding bewerken.
* Deze knop wordt zichtbaar op het moment dat er een afbeelding geselecteerd is.
Blok verplaatsen Hiermee kunt u het blok naar boven of beneden verplaatsen.
* Deze knop wordt zichtbaar op het moment dat er meer dan 1 blok is.
Layout wijzigen

Hier stel je het soort blok template in. Enkele voorbeelden van templates zijn:
- Alleen tekst; Het blok toont enkel de tekstinhoud.
- Tekst met afbeelding links; Het blok toont de tekst rechts met een gekozen afbeelding links.
- Tekst met afbeelding rechts; Het blok toont de tekst links met een gekozen afbeelding recht.
- Tekst met afbeelding boven; Het blok toont de tekst onder een gekozen afbeelding.
- Formulier; Na het opslaan van het blok kan worden gekozen uit een formulier wat is aangemaakt in de formulieren module.

Blok verwijderen Hiermee verwijder je het blok.
Blok publiceren het blok is gepubliceerd en zichtbaar voor bezoekers.
het blok is niet gepubliceerd en niet zichtbaar voor bezoekers.