Tekst wijzigen

Tekst wijzigen kan direct op de pagina en is na het opslaan ook live. Voor specifieke pagina's, zoals onder andere nieuws wordt deze content beheerd via de module.

Link invoegen

Link invoegen
Een link invoegen kan via het link icoon, hier is het mogelijk om een link te maken naar een pagina / externe url / e-mail of bestand te maken. Via de knop 'bladeren op server' kom je terecht in het bestandsbeheer en kies je het gewenste bestand.  Via linktype 'E-mail" is het mogelijk een link te maken naar een e-mailadres en via link naar interne pagina is het mogelijk om een pagina te selecteren waar de link naar toe gaat.

Ankerlink / interne link
Via het icoon vlaggetje is het mogelijk om een interne link op de pagina te maken, zodat de link die je aanmaakt doorscrollt naar de betreffende link. Via deze optie maak je eerst het ankerlink aan, kies bijvoorbeeld voor #pagina1. Via een link toevoegen kan je hier kiezen voor linktype: ankerlink in pagina en selecteer de link die zojuist is aangemaakt.

Koppen aanpassen

Via de knop 'Normaal' is het mogelijk om tekst een andere waarde mee te geven. Kop 1 staat voor een H1 tag, Kop 2 staat voor een H2 tag etc. De pagina titel heeft altijd een H1 tag, deze stijling is bepaald n.a.v. het design en niet zelf aan te passen.

Button toevoegen

Langs de knop 'Normaal' staat ook een knop 'Stijl' hieronder zitten standaard stijlen die kunnen worden toegevoegd op de website. Denk hierbij aan verschillende button stijlen, quote of iconen. Na het aanmaken van een link is het via deze button mogelijk om de juiste button stijl te selecteren en toe te voegen.