Bestanden beheren

Nieuw bestand toevoegen

Volg de onderstaande stappen om een nieuw bestand online te plaatsen:

1. Ga naar (en selecteer) de map waar u het bestand online wilt plaatsen.
    Wilt u bijv. een nieuwe map in de map Afbeeldingen dan klikt u op de map Afbeeldingen, zodat deze wordt gemarkeerd.
  2. Rechtsonder ziet u nu de knop 'Add files' verschijnen. Klik hierop en selecteer één of meerdere bestanden die u online wilt plaatsen.
    Let op; de bestanden staan na het selecteren nog niet online!
  3. Er zijn 2 manieren om de geselecteerde bestanden online te plaatsen;
    1. Klik op de knop 'Start upload'
      Alle geselecteerde bestanden worden nu online geplaatst.

2. Klik op het groene pijltje rechts van het bestand
      Alleen het bestand voor het pijltje wordt nu online geplaatst.
  4. Uw bestand(en) zijn online geplaatst en zichtbaar als lijst binnen de map.
Knop Betekenis
Bestand bekijken Hier krijgt u een vergrote weergaven van het bestand te zien, ook staat er meer bestandsinformatie bij.
Bestand downloaden Hier kunt u het bestand downloaden zodat u die lokaal kunt gebruiken
* Het bestand blijft bestaan in het bestandsbeheer.
Bestand hernoemen Hiermee kunt u het de bestandsnaam aanpassen
Bestand verplaatsen Hiermee kunt u het bestand verplaatsen naar een andere map
Bestand bewerken Hier opent een foto-editor waarmee u het geselecteerde bestand kunt bewerken
* Deze knop wordt zichtbaar wanneer het bestand een afbeelding is.
Bestand verwijderen Hiermee verwijdert u het bestand
* Let op! verwijderde bestanden kunnen niet worden teruggehaald..